HOĆE LI SE VRATITI MILJENIK GROBARA: Leandre Tavamba na leto postaje slobodan igrač!
Foto: Printskrin

humska ga pamti

HOĆE LI SE VRATITI MILJENIK GROBARA: Leandre Tavamba na leto postaje slobodan igrač!

Fudbal -

Fudbaleru iz Kameruna u junu ističe ugovor u Saudijskoj Arabiji sa ekipom Al Tavon

Leandre Tavamba ovog leta postaje slobodan igrač! Ističe mu ugovor sa ekipom Al Tavon iz Saudijske Arabije. Sada je pitanje za upravu Partizana i trenera Savu Miloševića, hoće li reagovati i pokušati robusnog Kamerunca da vrate u Humsku?

Leandre Tavamba (30) na svom zvaničnom instagram nalogu napisao je:

foto: Dado Đilas

- Priča se nastavlja. Uskoro okrećemo novu stranicu. Hvala Al Tavonu na dve specijalne godine.

To praktično znači da Leandre Tavamba traži novi klub. Dok je nosio crno-beli dres Partizana Kamerunac je pružao odlične partije, posebno u mečevima protiv Crvene zvezde i Evropi. U sezoni 2017/2018 odigrao je 51 utakmicu za Partizan, postigao 19 golova i upisao 12 asistencija. Crno-beli su na njegovoj prodaji u Al Tavon zaradili 2.500.000 evra.

foto: Dado Đilas

Partizan od napadača ima Umara Sadika i Bojana Matića, s tim da bi Nigerijac na leto mogao da bude prodat. Sasvim je izvesno da će crno-beli u tom slučaju morati da traže novo ime, a kao idealno rešenje nameće se baš Leandre Tavamba. Da li su razmišljanja uprave Partizana usmerene u tom smeru, ili će tražiti nekog mlađeg napadača na kojem je moguće zaraditi više novca na daljoj prodaji, pokazaće vreme i meseci pred nama.

Kurir sport

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track