TUŽAN DAN ZA NIŠLIJE: Yapa, frontmen "Totalnih klošara" i "Meraklija" umro u 45. godini!
Foto: Printscreen/ Facebook

TUGA

TUŽAN DAN ZA NIŠLIJE: Yapa, frontmen "Totalnih klošara" i "Meraklija" umro u 45. godini!

Fudbal -

Saša Stojanović Yapa, frontmen pank rok grupe "Totalni klošari" i žestok navijač Fudbalskog kluba "Radnički" Niš preminuo je 14. maja u svojoj 45. godini od srčanog oboljenja.

Bend koji nije mogao bez njega traje 28 godina, a Yapa će ostati upamćen kao kompozitor himne niškog fudbalskog kluba "Radnički znaj" koja se emituje pre svake utakmice na stadionu Čair.

foto: Printscreen/ Facebook

- Yapa je živeo pank rok, a to su pokazali i "Totalni klošari" koji su neizbežno ime na muzičkoj sceni Srbije. Nismo bili svesni koliko ga je ljudi poznavalo, koliko ga je poštovalo zato što je život poklonio muzici i "Radničkom". Bio je i sigurno će ostati upamćen kao "Meraklija", a u grupi pod nazivom "Beli Krstić". Bila mu je želja da se "Radnički" kvalifikuje u Evropu i prošle godine kada smo bili na Malti, videlo se da mu se želja ispunila. On je možda samo fizički umro, a sigurno je da će dugo biti sa nama - kaže nam Nenad Stojanović jedan od niških "Meraklija".

Totalni klošari su objavili tri albuma tri albuma: “Stanje smrznutog čoveka“, “Kakva korist od naslova“ i „U čemu je problem, gospodo?“, a za 28 godina su mnogo puta nastupali širom bivše Jugoslavije i današnje Srbije.

M.S.

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track