NANI ZBOG VIDIĆA I DANAS IMA TRAUME: Nemanja mi je lomio zglobove na treningu!
Foto: Kurir

pucale kosti

NANI ZBOG VIDIĆA I DANAS IMA TRAUME: Nemanja mi je lomio zglobove na treningu!

Fudbal -

Portugalac se prisetio paklenih startova srpskog defanzivca u trening centru Mančester junajteda

Nemanja Vidić je za života postao legenda Mančester junajteda. Koliko je bio veliki i moćan fudbaler najbolje govore priče njegovih saigrača iz vremena provedenog na Old Trafordu.

Nemanja Vidić bio je beskompromisni borac i surovi profesionalac. Kod Srbina nikada nije moglo da se desi da "odradi trening". To je bilo nemoguće. Zato je i dana danas cenjen u Mančesteru, od bivših saigrača i navijača. Takvog jednog sećanja prisetio se i Portugalac Nani.

foto: Profimedia

- Sa Vidićem sam često zajedno trenirao i u situacijama "jedan na jedan" je znao da mi lomi zglobove. Govorim o prijateljskim treninzima. Bio je grub i pun naboja, ali vremenom sam očvrsnuo i navikao se na bol - prisetio se Nani.

Inicijator jakih treninga fudbalera Mančestera bio je tadašnji menadžer ser Aleks Ferguson, koji je želeo da od svojih igrača napravi ratnike na terenu.

foto: Beta Ap

- Često smo se tukli na treninzima. Dvojica igrača bi se pokoškala zbog grubih startova i onda bi nastao pravi haos. Posle toga bi bili poslati na hlađenje glave i sve bi bi bilo kako treba. Već po završetku treninga bi se sve vratilo u normalu - objasnio je Nani.

Kurir sport/Dailymail

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track