PREBIJANJE MILOŠEVIĆA SE DOGAĐA U GLAVAMA MAŠTARA: Prvo su Savu selili u Aston Vilu, a sad menjaju taktiku pred Kup
Foto: Starsport©

Vučelić i Vuletić za Kurir

PREBIJANJE MILOŠEVIĆA SE DOGAĐA U GLAVAMA MAŠTARA: Prvo su Savu selili u Aston Vilu, a sad menjaju taktiku pred Kup

Fudbal -

Nije bilo maltretiranja i prebijanja trenera Partizana Save Miloševića od strane navijača sa južne tribine, a još manje je moglo to da se dogodi tokom pandemije u prepunom restoranu na stadionu u Humskoj, koji je zatvoren poslednjih šest godina.

Ovo je zaključak donet na osnovu reakcija koje su uputili čelnici crno-belih zbog spekulacije o navodnim batinama koje je Milošević pretrpeo pre mesec dana.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić nije mnogo trošio reči, samo je kratko poručio:

- Potpuna laž!!!

Za razliku od njega potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić podsetio je na nekoliko slučajeva iz bliže i dalje prošlosti u kojima su Partizan, kao i trener Milošević bili deo različitih manipulacija:

foto: Printscreen

- Tabloidni modus operandi je prvo Sava Miloševića odselio u Birmingem a Vuka Rašovića doselio iz Dubajia, a kada to zamešateljstvo pred buduće utakmice Kupa Srbije nije prošlo, onda je Sava pretukao u prepunom stadionskom restoranu, usred višednevne aprilske koronske zabrane kretanja, koji inače i ne radi od 2014. godine - rekao je Vuletić i kao još jedan primer naveo slučaj iz 2016. godine kada su Partizan u medijima izbacili iz UEFA takmičenja:

foto: Starsport©

- To je isti metod koji je, primera radi, 2016. godine izmaštao postojanje Larsa Kristofera Olafsona, nepostojećeg portparola UEFA, koji je tada "izbacio Partizan iz UEFA takmičenja". Onoliko koliko postoji Lars, toliko postoji i pun restoran u doba korone i kafanski obračuni trenera i navijača - rekao je Vuletić.

Kurir sport / D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track