DA LI JE NA POMOLU POVRATAK LEGENDE: Bura u Humskoj kao nagoveštaj dolaska Saše Ilića
Foto: @starsport

šta se valja na topčiderskom brdu

DA LI JE NA POMOLU POVRATAK LEGENDE: Bura u Humskoj kao nagoveštaj dolaska Saše Ilića

Fudbal -

Navijače Partizana i medije uzburkala je fotografija legende crno-brlih Saše ilića, koji je iz lože stadiona u Humskoj posmatrao prvenstvenu pobedu bivših saigrača nad lučanskom Mladosti (4:1).

Ilić je meč posmatrao u društvu potpredsednika Vladimira Vuletića i direktora Miloša Vazure, a sve je dodatno uzburkala izjava nekadašnjeg njegovog saigrača i danas oštrog kritičara uprave Partizana – Milivoja Ćirkovića.

“Potpredsednik zadužen za sportska pitanja. Srećno, brate”, napisao je strelac gola koji je odveo Partizan u Ligu šampiona 2003. godine, uputivši javnu čestitku Iliću.

foto: @starsport

Ovo nije prvi put da se Ilićevo ime dovodi u vezu sa ulaskom u upravu Partizana. Pre četiri godine govorilo se o tome da će naslediti bivšeg sportskog direktora i saigrača Ivicu Ilieva, ali je navodni nesporazum sa upravom nastao kada je legendarni kapiten zahtevao da se na mesto trenera imenuje tadašnji strateg Teleoptika Milan Ristić.

Vredi istaći i da je Partizan uoči restarta sezone odigrao prijateljsku utakmicu sa ekipom Zemuna, na čijoj klupi sada sedi Milan Ristić.

Povratak u 2019. godinu ukazuje na to da je šest dana od objavljivanja informacije da se Ilić zalaže za Ristića, na klupu Partizana stigao Savo Milošević.

foto: Starsport©

“Trenutno je situacija takva da za mene nema mesta u Partizanu, mada to ne umanjuje moju ljubav i privrženost klubu”, rekao je Ilić.

Uz to, preneo je i stav “mnogih ljudi” da nije dobio oproštaj kakav je zaslužio, ali nije detaljisao, već je samo ostalo na tome da je “bilo, prošlo i da ne bi trebalo vraćati se na tu temu”.

U međuvremenu, Ilić je dobio posao – u Fudbalskom savezu Srbije, gde je jedan od dvojice potpredsednika Nenad Bjeković, ne tako davno protivkandidat Miloradu Vučeliću za funkciju predsednika FK Partizan.

Ilić je prvo priključen stručnom štabu selekcije dečaka rođenih 2003. godine, da bi nekoliko sedmica kasnije bilo saopšteno da će se do leta 2020. godine brinuti o godinu dana mlađi talentovanim fudbalerima naše zemlje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track