LUKA U PROBLEMU ZBOG ROŠTILJA! Španci razapeli Jovića: Čeka ga DRAKONSKA KAZNA?!
Foto: Profimedia

opet u nevolji

LUKA U PROBLEMU ZBOG ROŠTILJA! Španci razapeli Jovića: Čeka ga DRAKONSKA KAZNA?!

Fudbal -

Luka Jović je višak slobodnopg vremena i nedeljno poopodne iskoristio da roštilja da sa prijateljima i po svemu sudeći to će ga koštati.

Naime srpski reprezentativac i fudbaler Reala našao se na meti kritika španskih medija koji ga nisu štedeli posle novog gafa.

Definitivno je da je Jović prekršio protokol Primere tokom pandemije korona virusa koji predviđa da je "igračima dozvoljeno da napuštaju samoizolaciju jedino u slučaju da idu na treninge", a kako srpski fudbaler ne može da trenira zbog povrede desne noge jasno je da se nalazi u problemu.

Luka se prvo pohvalio slikom ali je ubrzo obrisao fotku sa Instagrama, verovatno na savet nekoga iz kluba.

Ali španski mediji su bili brži, videli fotografiju i nagazili po Joviću.

Prema njihovim izvorima, u kraljevskom klubu smatraju da je nespretno objavljivati takve slike u situaciji u kojoj je Luka i da će zbog toga Real reagovati ,a srpski fudbaler snositi posledice

Kada se na ovaj poslednji gaf doda i činjenica da Jović nije poštovao propise izolacije u Srbiji, zbog čega je bio na udaru ovdašnjih nadležnih organa, jasno je da mu je pozicija u Madridu sve teža.

Real je za Jovića platio Ajntrahtu prošlog leta čak 60 miliona evra, ali je u međuvremenu malo toga pokazao da bi opravdao uložena sredstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track