BIO JE ULJEZ, NIKO NIJE HTEO DA SLAVI NJEGOVE GOLOVE! Došao je u Real kao najbolji napadač SVETA, a onda je usledio ŠOK
Foto: Profimedia

SEZONA ZA ZABORAV

BIO JE ULJEZ, NIKO NIJE HTEO DA SLAVI NJEGOVE GOLOVE! Došao je u Real kao najbolji napadač SVETA, a onda je usledio ŠOK

Fudbal -

Čuveni francuski napadač, Nikolas Anelka, otkrio je sa kakvi problemima se susretao kada je 1999. godine iz Arsenala prešao u Real Madrid.

Podsetimo, Anelka 1999. godine prešao u Real Madrid za tada neverovatnih 25 miliona evra. Važio je za verovatno najboljeg napadača na svetu, međutim, u Realu nije uspeo da nađe svoj put.

Bivši trener Reala Visente del Boske prisetio se dolaska Francuza.

"Koštao nas je mnogo novca. Real je profućkao 25 miliona evra na njega jer je doveden kao velika zvezda. Jednom je došao u svlačionicu i rekao je svima da niko nije srećan zbog njega i da niko ne želi da slavi njegove golove. Nije se pojavio na treninzima nekoliko dana sve dok ga klub nije kaznio."

foto: Profimedia

Anelka tvrdi da je trpeo pravu torturu u kraljevskom klubu.

"Bio sam uljez i mnogi ljudi nisu želeli da potpišem. Španski igrači u klubu, pre svega Raul i Jero su bili veliki prijatelji i bili su jako bliski. Kad sam došao i zauzeo Raulovo mesto bilo je problema", naglasio je Francuz.

Anelka je nakon neuspešne epizode u Madridu imao sjajnu karijeru. Igrao je za Liverpul, Mančester Siti, Čelsi, Fenerbahče, Bolton, Šangaj Šenhua, Juventus, VBA i Mumbai u kome je 2015. završio karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track