SRBIJA JE SMETLIŠTE! Američki producent BRUTALNO VREĐAO SRBE zbog rasističkih ispada gospođe Katai! (FOTO)
Foto: Printscreen

bura se ne stišava

SRBIJA JE SMETLIŠTE! Američki producent BRUTALNO VREĐAO SRBE zbog rasističkih ispada gospođe Katai! (FOTO)

Fudbal -

Tenzija se ne stišava! Tea Katai, supruga srpskog fudbalera Aleksandra Kataija, svojim objavama na Instagramu podigla je veliku prašinu preko bare.

Katai se zbog ispada svoje supruge odmah našao na udaru navijača, a ekspresno je reagovao i klub Los Anđeles Galaksi, koji je sjajnom veznjaku zbog pomenutog skandala uručio otkaz.

Vređanje supruge fudbalera ne prestaje, a žestoku paljbu po Tei osuo je i američki producent Tarik Našid. Međutim, poznati Amerikanac se nije zaustavio samo na njoj, već je sramno vređao i našu zemlju.

Naime, producent je Srbiju nazvao "smetlištem"! Prostački je govorio o Tei Katai, nazvao ju je "ku..em" i upitao gde je naučila da bude rasista.

Objavio je fotografiju na kojoj su Aleksandar i Tea, a pored njih je fotka jedno nehigijenskog naselja. Pored je ostavio komentar: "Ovo je Srbija".

Ovaj Afroamerikanac je producent i režiser i scenarista po profesiji, a njegov najpoznatijifilm je horor "Mračna medicina". U karijeri je producirao sedam filmova, a izdao je i nekoliko knjiga.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track