HRVATI LIKUJU! Milojko Pantić se ZAUVEK ODREKAO ZVEZDE jer se poklonila kapetanu Draganu!
Foto: Printskrin

KOMENTATOR OPLEO PO CRVENO-BELIMA

HRVATI LIKUJU! Milojko Pantić se ZAUVEK ODREKAO ZVEZDE jer se poklonila kapetanu Draganu!

Fudbal -

Hrvatski i bosanski mediji sa oduševljenjem prenose vest kako se poznati sportski novinar i veliki zvezdaš, Milojko Pantić, odrekao svog voljenog kluba, jer su čelnici istog sa ponosom dodelili dres kapetanu Draganu.

Naime, Milojko Pantić je objavio video uz naziv "Zbogom Zvezdo zauvek" i u emotivnom obraćanju u emisiji "Sportska galaksija" poručio sledeće:

"Činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu, počasni predsednik kluba Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić sahranili su našu Crvenu zvezdu".

foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic, Profimedia

Hrvatski portal "Večernji.hr" prenosi kompletno obraćanje sportskog komentatora:

"Bivša gospodo Džajiću i Terziću, ovih dana hvalili ste se da vam je Bari večna inspiracija. Znate li gde je tog 29. maja 1991. godine bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača, Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dana pre ovog vašeg sramotnoga čina, taj čovjek koji je vodio paravojne jedinice u ratu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini izjavio je da su ubice Zorana Đinđića srpski heroji i da će se, uđe li u parlament posle izbora 21. juna založiti da budu oslobođeni.

foto: Dušan Milenković, @starsport

Odnesite onda dresove i toj dvojici ubica. I nagradite Dragana Vasiljkovića tako što ćete promijeniti ime stadiona. Kakav Rajko Mitić? Srpskije i patriotskije zvuči stadion Kapetana Dragana! Mogli ste i dres uručiti i njegovom ratnom drugu, učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnome Srbinu, doktoru Hulji Šešelju! Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo. Danas se crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete. Ispisali ste najsramniju stranicu u istoriji slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin sjaj i klub uveli u tamu bezumlja. Sram vas bilo, kao i vašeg političkog patrona koji vam je to dozvolio, a možda od vas i tražio da to učinite. Za sve normalne ljude vi ste sada obični i bedni bestidnici, bez svesti i savesti. Grozim se od pomisli na vaš besraman čin. Budući da ne znate za sram, ja se sramim umesto vas. Postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske. Vi ste obične krpe kojima zločinci brišu svoje kriminalne radnje, kako u Zvezdi tako i u društvu" oštar je bio Pantić.

Hrvatski portal na kraju teksta ističe da je Milojko Pantić disao za klub sa Marakane i prisećaju se čuvene anegdote sa meča Partizan - Crvena zvezda kada je u prenosu rekao: "Izlaze igrači Partizana, a evo i naših!"

Kurir sport/Večernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track