SRCE GOCE TRŽAN UZ CRNO-BELE, NELE VOLI SAVU I DEKIJA: Pobediće Partizan, rezultat 1:0!
Foto: Dado Đilas

Derbi na sceni

SRCE GOCE TRŽAN UZ CRNO-BELE, NELE VOLI SAVU I DEKIJA: Pobediće Partizan, rezultat 1:0!

Fudbal -

Goca Tržan je nekada sa više pažnje pratila omiljeni klub, a danas je to sećanje pomaže samo da se lakše opredeli za stranu kada dobije pitanje: ko će pobediti u derbiju.

Pobediće Partizan, jasna je poznata pop pevačica, a rezultat će biti 1:0.

- Navijam za Partizan pa je logično da priželjkujem pobedu mog tima. Neka bude 1:0, nama je dovoljno. Ko bi mogao da da gol? Da l ste normalni, šta me to pitate?

foto: ATA Images

- Pa znate li da je moje poznavanje Partizanovog tima završeno odlaskom Save Miloševića. On je sada trener, a Zvezdu trenira Dejan Stanković. Koliko se sećam oni su mnogo dobri drugari. Eto, mislim da je to dovoljno od mene!

foto: Starsport

Nele Karajlić ispred rezultata današnjeg derbija stavlja svoje prijateljstvo sa dvojicom trenera i bivših asova reprezentacije i večitih rivala. Ipak, kako je reč o Kupu, gde pobednika mora biti, poznati roker se opredelio za crno-bele.

foto: Damir Dervišagić

- Voleo bih da bude nerešeno, jer su mi i Savo i Deki dobri drugari. Eto, da imam neku moć sad bih promenio to pravilo da u Kupu moramo dobiti pobednika. Šalim se naravno, istina je da slabijem pratim naš fudbal u poslednje vreme, ali pošto sam grobar voleo bih da pobedi Partizan. Rezultat, ipak, ne bih prognozirao.

Kurir sport/ D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track