ZVERKA OD KOJE ZASTAJE DAH: Napadač Reala za automobil izdvojio čak 2.500.000 EVRA! MAŠINA JE BRUTALNA! (FOTO)
Foto: Instagram

auuu

ZVERKA OD KOJE ZASTAJE DAH: Napadač Reala za automobil izdvojio čak 2.500.000 EVRA! MAŠINA JE BRUTALNA! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida, 32-godišnji Francuz Karim Benzema, pohvalio se na društvenim mrežama da u svojoj kolekciji skupocenih automobila ima i čveni "Bugatti Chirion", koji vredi preko 2,5 miliona evra.

Prvi fudbaler koji je u svom vlasništvu imao ovu zver na točkovima je Kristijano Ronaldo. Benzemi se očito dopao, pa je poželeo da i on dobije primerak istog.

Tout le monde veut se refaire ☄️

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

"Bugatti Chiron" proizveden je u samo 500 primeraka. Izgleda impresivno. Za 2,5 sekundi dostiže brzinu 100 km/h, a za ubrzanje od 300 km/h potrebno mu je 13,5 sekundi. Navodno, maksimalna brzina koju može da dostigne je 425 km/h.

Benzema je ozbiljan kolekcionar automobila. U svojoj garaži poseduje i: Lamborghini Avendator, Bugatti Veyron, Mercedes SLR McLaren, Mercedes AMG G63, Lamborghini Urus, Rolss Royce Cullinam, Rolls Royce Wratith i Ferrari 488 Spider.

Šampionska trka u Portugaliji je nikad zanimljivija, Benfika je izjednačena s Portom i večeras (20.15) gostuje Portimonenseu, koji je pretposlednji na tabeli. Kvota na dvojku je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portimonense - Benfika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track