DRAMA U ČAČKU: Pozlilo fudbaleru Borca koji ŠTRAJKUJE GLAĐU! Odvezla ga HITNA POMOĆ
Foto: D. Čeković

traže pravdu

DRAMA U ČAČKU: Pozlilo fudbaleru Borca koji ŠTRAJKUJE GLAĐU! Odvezla ga HITNA POMOĆ

Fudbal -

Dvadeset pet fudbalera Borca od ponedeljka štrajkuje glađu ispred zgrade opštine u Čačku, zbog neizmirenih dugovanja koja prema njima ima čačanski fudbalski klub.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" objavio je na zvaničnoj Fejsbuk stranici da je jednom fudbaleru pozlilo zbog štrajka glađu i da je morala da reaguje Hitna pomoć.

"Večeras smo ostali bez jednog štrajkača, nakon intervencije Hitne pomoći morao je privremeno da nas napusti i smestili smo ga u hotel. Sve je ok i biće sve u redu a gospoda iz opštine Čačak neka i dalje ignoriše igrače", navodi "Nezavisnost".

foto: Printskrin
foto: D. Čeković

Štrajk fudbalera u Čačaku predvodi Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ koji je naveo da su ovi momci najbolji primeri srpskog društva i da su najmanje od svih zaslužili ovakav tretman u njegovom rodnom gradu. Ovo je prvi štrajk glađu zabeležen u istoriji ovog sporta, a igrači kažu da su bili prinuđeni na radikalan potez, jer nisu naišli na razumevanje uprave kluba.

Kako stvari stoje, Čukaričkom je Kup jedina nada za izlazak u Evropu. I zato mu je današnje (17.00) polufinale s Vojvodinom vrlo važno. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Vojvodina u polufinalu Kupa Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track