STRELAC GOLA ZA FINALE PRESREĆAN! Natho: Ludački smo se borili!
Foto: @starsport

Crno-belo veče

STRELAC GOLA ZA FINALE PRESREĆAN! Natho: Ludački smo se borili!

Fudbal -

Strelac jedinog gola za Partizan u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom Bibras Natho rekao je da je veoma srećan zbog ekipe, za koju je naveo da se "ludački borila" u "večitom" derbiju.

"Jedan od najlepših osećaja u karijeri. Uradili smo fantastičan posao. Veoma sam uzbudjen i srećan što smo pobedili u ovoj utakmici. Srećan sam zbog moje ekipe. Ludački smo se borili", rekao je Natho posle polufinalne utakmice.

Partizan je sa 1:0 pobedio Zvezdu i plasirao se u finale Kupa Srbije.

"U finalu smo i to je najvažnije. Možemo da slavimo dan-dva, ali moramo brzo da razmišljamo i o tome. Želimo da na pozitivan način završimo sezonu, sa trofejom u Kupu", kazao je Natho.

Golman crno-belih Nemanja Stevanović igrao je u finišu utakmice, kada je zamenio povredjenog Vladimira Stojkovića.

"Bio sam miran, hladnokrvan, nije mi to predstavljalo nikakav problem. Zagrevao sam se celo drugo poluvreme, bio sam spreman i na svu sreću sačuvao mrežu", rekao je Stevanović.

On je ocenio da je Partizan "pokazao da je najbolji klub u Srbiji".

"Uspeli smo da se zasluženo plasiramo u finale i pokažemo da smo najbolji klub u Srbiji. Na tri utakmice ove sezone nismo primili gol od Zvezde, dve pobedili i jednu nerešeno. Svima je jasno da smo najbolji klub u Srbiji", naveo je Nemanja Stevanović.

Saša Zdjelar je rekao da je osećaj odličan, ali da "nije gotovo" jer je ostalo finale Kupa.

"Osećam se stvarno odlično jer znamo šta nam je značila ova utakmica. Imamo još jedan korak da bismo ostvarili ono što želimo. Ovo moramo da zaboravimo. Osećali smo pritisak jer svi znamo šta ova utakmica donosi", rekao je Zdjelar.

Protivnik Partizana u finalu Kupa Srbije biće Vojvodina.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track