PAMELA JE ZVER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ: Francuski fudbaler otkrio pikanterije iz braka sa holivudskom zvezdom
Foto: Profimedia

MNOGO JE, KUME

PAMELA JE ZVER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ: Francuski fudbaler otkrio pikanterije iz braka sa holivudskom zvezdom

Fudbal -

Adil Rami i Andersonova bili su zajedno do pre godinu dana, a on je saigračima pričao da je najbolja žena u njegovom životu.

Ono što je gotovo sve najviše zanimalo, kakva je Pamela u krevetu i da li primenjuje tehnike koje su u javnost dospele kada je objavljen njen video sa Tomijem Lijem, sada je poznato. Što zahvaljujući Ramiju koji se hvalio saigračima, što zahvaljujući Aleksanderu Kokorinu, koji je sve ispričao.

Keep it together ? #Jasmin Workin on my fitness @fergie

A post shared by Pamela Anderson ? (@pamelaanderson) on

- Upoznao sam Ramija odavno, još dok je bio u vezi sa Pamelom. U Soči je došao bez nje i imao je mnogo toga da nam ispriča. Naravno da su mnogi od nas želeli da čuju detalje. Pričao nam je da je to najbolja žena u njegovom životu i kako su znali da se seksaju celu noć, pa čak i po 12 puta zaredom - otkrio je Kokorin.

foto: Profimedia

Ipak, nakon što su se rastali osamnaest godina starija holivudska zvezda nazvala ga je čudovištem i optužila za prevaru, pa čak i za fizički napad.

foto: Printskrin

- On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi - pitala se Pamela nakon raskida.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track