EKSKLUZIVNO! MILAN PAVKOV SE JAVIO KURIRU: Samo ovo je prava istina! Evo kako smo Deki i ja rešili problem! (FOTO)
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

sukoba (ni)je bilo

EKSKLUZIVNO! MILAN PAVKOV SE JAVIO KURIRU: Samo ovo je prava istina! Evo kako smo Deki i ja rešili problem! (FOTO)

Fudbal -

Centarfor crveno-belih rekao da je sve u redu između njega i Dejana Stankovića, a o medijskim spekulacijama kako kaže, ostaće suzdržan

Milan Pavkov kaže za Kurir da između njega i Dejana Stankovića nema bilo kakvog problema i da ako ga je uopšte i bilo, njih dvojica su to rešili u internom razgovoru.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Naš portal juče je objavio informaciju da su Milan Pavkov i Dejan Stanković imali verbalno sučeljavanje mišljenja posle utakmice Crvene zvezde i Radnika. Tada je mladi trener prigovorio Pavkovu nezadovoljan njegovim zalaganjem na utakmici, a ovaj mu je odgovorio. Nastalo je prepucavanje koje je završeno tako, što je Dejan Stanković izostavio Milana Pavkova sa utakmice protiv Partizana, u 200. derbiju, u polufinalu Kupa Srbije, koju je šampion države izgubio.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Kurir je stupio u kontakt sa Milanom Pavkovom i upitao ga za sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem.

- Ostaću suzdržan. Danas smo sve to rešili - nije bio previše pričljiv po običaju Milan Pavkov.

foto: Starsport©

Pokušali smo da saznamo od Milana Pavkova šta se desilo pred derbi. Odnosno, da li je tačno da je nezadovoljan time što nije bio u protokolu za utakmicu protiv Partizana prijavio treneru da je povređen i da zato nije putovao na meč protiv TSC u Senti.

- Nije u pitanju derbi, već naredna utakmica. Ne bih davao nikakve komentare. Ponavljam, sve je u redu što se tiče mene i njega. Nikakav problem nemamo Dejan Stanković i ja.

foto: Starsport©

Milan Pavkov je tih i povučen momak. Nije od onih fudbalera koji bi sve dali da se nađu u medijima. Sasvim suprotno. I kad je bio junak utakmice protiv Liverpula, kada je sa dva gola trasirao put Crvenoj zvezdi u senzacionalnom trijumfu nad budućim osvajačem Lige šampiona Liverpulom, nije želeo da se eksponira. Tako je i tokom sezone. Retko daje intervjue, izbegava novinare, čak i na pripremama.

- Maksimalno sam suzdržan što se tiče medija. Gledam da se udaljim od svega. Takav sam, vesti uopšte ne čitam. To je moj stav, sviđao se nekome ili ne. Mene moji prijatelji obaveste šta se piše o meni. Tako je bilo i sada - objasnio je Milan Pavkov.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track