CRNO-BELI JEDNOGLASNI POSLE PORAZA U NIŠU: Nismo imali sreće, gol nas danas baš nije hteo! VIDEO
Foto: Starsport©

IZJAVE POSLE MEČA

CRNO-BELI JEDNOGLASNI POSLE PORAZA U NIŠU: Nismo imali sreće, gol nas danas baš nije hteo! VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović rekao je današnje finale Kupa Srbije protiv Vojvodine nije odigrao kako ume i da je to koštale crno-bele.

"Uspeo sam da postignem gol, da nadoknadimo ta dva gola koja su bila moja krivica. Danas uopšte nisam bio kakav sam bio do sad. Imao sam malih problema pre utakmice sa zdravljem, uspeo sam sve da saniram, izašao sam na teren, ali izgleda da nisam bio 100 odsto spreman... To je koštalo ekipu", rekao je Pavlović, prenosi Partizan.

"Uspeo sam na kraju da nadoknadim te greške golom, ali nije bilo dovoljno za pobedu... Poslednja utakmica bez trofeja, ne znam šta bih više rekao, to je to", dodao je Pavlović kojem je ovo bila poslednja utakmica u crno-belom dresu.

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u finalu Kupa Srbije od Vojvodine posle penala.

"Danas, kao i u mnogim utakmicama ove sezone, lopta jednostavno nije htela u gol, ne znam šta bih rekao", rekao je Pavlović.

On je naveo da zdravstveni problemi nisu povezani sa korona virusom i istakao da u tome sigurno ne želi da traži alibi za svoju partiju na Čairu.

"Nisam danas bio onakav kakav znam da budem i to je koštalo ekipu", rekao je Pavlović.

Jedan od jedanaesteraca za Partizan nije iskoristio Uroš Vitas.

"Jako je teško govoriti u ovom trenutku, emocije su pomešane. Sve što smo uradili do 90. minuta palo je u vodu. Ono što ja mogu da kažem je da preuzimam potpunu odgovornost. Ja sam tražio da šutiram penal i jednostavno desilo se da sam danas promašio", rekao je Vitas.

Filip Stevanović, strelac prvog pogotka za Partizan, rekao je da je njegov tim bio bolji i da Vojvodina nije zaslužila trofej.

"Puno stvari koje smo dogovorili nismo odradili u ovih 90 minuta. Pokušali smo na sve načine... Sreća naša pa smo izjednačili, ali penali su lutrija. Mislim da momci iz Vojvodine nisu zasluženo pobedili, bili smo bolji. Ali, idemo dalje, glava gore", rekao je Stevanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track