SRAMOTNO! ENGLEZI, GDE VAM JE SADA OBRAZ? Novaka RAZVLAČILI I PLJUVALI, a navijače Liverpula VELIČAJU! SKANDALOZNO!
Foto: EPA/Peter Powell, Profimedia

STRAŠNO

SRAMOTNO! ENGLEZI, GDE VAM JE SADA OBRAZ? Novaka RAZVLAČILI I PLJUVALI, a navijače Liverpula VELIČAJU! SKANDALOZNO!

Fudbal -

Engelski mediji, koji su prethodnih dana na starnicama svojih tabloida razvlačili Novaka Đokovića zbog organizacije humanitarnog turnira, preko noći doživeli su ekspresan gubitak pamćenja, te nije postojala ni korona, ni maske i razne epidemiološke mere kada je na hiljada navijača Liverpula izašlo na ulice da proslavi titulu.

Najbolji teniser sveta prethodnih dana bio je na udaru celog sveta, ali i engleskih medija koji su jedva dočekali, preciznije - utrkivali se, ko će više da napljuje Novaka Đokovića.

foto: Tanjug / Srdjan Stevanović

Englezi su, izgleda, preko noći zaboravili šta su sve pisali za Noleta, kao i one silne mere kojima su se "gađali" na stranicama svojih tabloida ne bi li što brutalnije ponizili najboljeg sportistu kojeg je Srbija ikada imala.

A onda je Mančester siti izgubio od Čelsija (1:2) i Liverpul je teoretski, nekoliko kola pred kraj Premijer lige, postao šampion. To je bio znak da hiljade navijača izađe na ulice i započne slavlje.

A slavlje ko slavlje! Ko mari za globalnu pandemiju koja iz dana u dan odnosi sve više života, gde se razboljeva sve veći broj ljudi, što epidemiolozi, uzalud naravno, savetuju obavezno nošenje zaštitne opreme i izbegavanje javnih okupljanja...

A na sveti su se nadovezali i sramni mediji sa Ostrva koji su ovaj korona skup dodatno veličali.

"Spektakl na ulicama", "Navijači prkose izolaciji", "Liverpul šampion", samo su neki od naslova tekstova u kojima se akcenat stavlja na istorijsku titulu, a masovno okupljanje posle kojeg će da se poveća broj zaraženih provukao je kroz tekst samo "Mirror".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track