ZVEZDAN TERZIĆ ZA KURIR: Pozitivan sam na koronu! Poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu (FOTO)
Foto: Starsport©

GLOBALNA PANDEMIJA

ZVEZDAN TERZIĆ ZA KURIR: Pozitivan sam na koronu! Poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu (FOTO)

Fudbal -

Generalni dikektor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na COVID-19.

Terzić se testirao a rezultati su pokazali da je pozitivan na virus korona. On je odmah odradio i drugi test čiji se rezultati još uvek čekaju.

"Pozitivan sam na Covid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jucerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu", rekao je Terzić za Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, FK Crvena zvezda je pre nekoliko dana izdala saopštenje u kojem je obavestila javnost da su petroica fudbalera potitivna na COVID-19.

Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu, dok Branko Jovičić nije imao simptome, saopštili su crveno-beli pre neki dan.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track