ČIZMA GORI ZBOG MIHINE IZJAVE! Siniša NIJE HTEO da pobedi Sampdoriju, nadao se remiju! ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI Bolonje?
Foto: Porofimedia

uf

ČIZMA GORI ZBOG MIHINE IZJAVE! Siniša NIJE HTEO da pobedi Sampdoriju, nadao se remiju! ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI Bolonje?

Fudbal -

Srpski strateg i trener Bolonje, Siniša Mihajlović, prekinuo je u vikendu za nama crnu seriju bez pobede.

Njegova Bolonja savladala je Sampdoriju u Đenovi, inače Mihajlovićevu bivšu ekipu.

Nakon meča popularni Miha održao je zanimljivu konferenciju za novinare o kojoj bruji cela Italija i za koju već tvrde da bi nekog drugog trenera koštala posla.

- Izvinjavam se predsedniku, igračima i navijačima. Znam da se ovakve stvari ne govore, ali ja sam se nadao da će ova utakmica završiti nerešeno. U Sampdoriji sam bio i kao trener i kao igrač i mnogo sam vezan za klub - rekao je iskreni Mihajlović , pa dodao:

- Zadovoljan sam zbog pobede moje ekipe, ali želim Sampdoriji sve najbolje. Ubeđen sam da će se spasiti, mogu da postignu mnogo golova do kraja sezone.

Mihajlović se potom okrenuo i činjenici da u Bolonji veruju u njegov rad.

- Nisam kupio kuću u Bolonji, moja je u Rimu. Šalim se, naravno… Ove godine zbog moje bolesti i korone nismo mogli da radimo kako smo želeli. Odlučili smo da produžimo ugovor i srećan sam što je na duže staze. Ali, dužina ugovora zavisi od rezultata. Tri utakmice zaredom izgubiš i već ti se drma stolica, rekao je Mihajlović uz osmeh.

foto: Profimedia

Srpski stručnjaka iznervirao je jedan njegov igrač.

- Da sam imao koga na klupi, zamenio bih Orsolinija. Nisam zadovoljan kako je igrao. Posvećenost igri bila je na minimumu, a on je tip igrača od kojeg očekujem da pravi razliku na terenu. Mogao bi da postane fantastičan igrač ako bi se pravilno razvijao - poručio je Mihajlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track