FRANCUZ NEĆE ODMERITI SNAGE SA MILIVOJEVIĆEM: Kante propušta utakmicu sa Kristal Palasom zbog povrede!
Foto: Reuters

ŠTETA

FRANCUZ NEĆE ODMERITI SNAGE SA MILIVOJEVIĆEM: Kante propušta utakmicu sa Kristal Palasom zbog povrede!

Fudbal -

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante propustiće predstojeću utakmicu protiv Kristal Palasa zbog povrede tetive, rekao je danas njegov trener Frenk Lampard.

Kante se povredio u subotu u završnici utakmice u Premijer ligi protiv Votforda (3:0). Pregledima je utvrdjena povreda tetive, francuski reprezentativac će propustiti sutrašnju utakmicu sa Kristal Palasom, a mogao bi da odsustvuje i iz meča protiv Šefild junateda.

"Kante neće biti u ekipi, ima lakšu povredu tetive. Nadamo se da će za nedelju dana biti spreman. Mislim da ćemo biti srećni ako bude u ekipi protiv Šefild junajteda", rekao je Lampard, preneo je Skaj.

On nije želeo da kaže da li će Žoržinjo zameniti Kantea. Italijanski fudbaler nije igrao otkako se nastavila sezona, a pre prekida bio je standardan.

Lampard je rekao da je Žoržinjo veliki profesionalac, ali da neće javno objašnjavati na koji način bira ekipu.

"Izaberem tim koji mislim da je najbolji, to su moji izbori. On je profesionalan, želi da igra, kao i svaki igrač. Jedan od najtežih delova posla je da kažeš fudbaleru da neće igrati, posebno ako trenira dobro, a Žoržinjo uvek dobro trenira", naveo je Lampard.

Posle 33 kola u Premijer ligi Čelsi je na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, na četvrtom mestu na tabeli sa 57 bodova.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track