BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NE ŽELI NAZAD U HUMSKU Aksentijević: Nisam razmišljao kada je stigla ponuda Radničkog (FOTO)
Foto: Starsport©

OLDUKA JE PALA

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NE ŽELI NAZAD U HUMSKU Aksentijević: Nisam razmišljao kada je stigla ponuda Radničkog (FOTO)

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički saopštio je da se u taj klub vratio desni bek Nikola Aksentijević.

Aksentijević je povratnik na Čair, pošto je dres Radničkog nosio u sezoni 2017/2018, kada je sa tim klubom izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. On je u toj sezoni odigrao 35 utakmica za Radnički i postigao je jedan gol.

"Otišao sam iz Radničkog da bih igrao, jer nisam bio u planovima tadašnjeg trenera. U Napretku sam oživeo svoju karijeru, odigrao sam kvalitetnu sezonu i sada se vraćam pun elana za nove izazove na Čairu. Nisam puno razmišljao kada sam dobio poziv iz Niša", rekao je Aksentijević.

"Znam gde dolazim, Radnički je odlično organizovan klub na svim nivoima, imam sjajan odnos sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom i ostalim ljudima iz rukovodstva, pa smo se brzo i lako dogovorili. Čvrsto verujem u viziju koju ima Radnički", dodao je on.

foto: Starsport©

Aksentijević je naveo i da je imao još nekoliko ponuda.

"Imao sam još nekoliko ponuda, između ostalih i od Partizana, ali kada se pojavila opcija povratka u Niš, nisam puno razmišljao. U prvom mandatu u Radničkom imao sam odličnu sezonu i nadam se da će sledeća biti još bolja", rekao je Aksentijević.

Cilj Radničkog je da se narednog leta vrati na medjunarodnu scenu.

"Ambicije Radničkog su uvek visoke, a to je pravi izazov za mene. Dobro sam upoznat sa ciljevima kluba, a i moj lični cilj je da sa Radničkim za godinu dana igram u Evropi, tako da sam zbog toga i došao", rekao je Aksentijević.

Aksentijević je u karijeri, osim za Radnički, nastupao za Partizan, Teleoptik, OFK Beograd, Radnički iz Kragujevca, Vojvodinu, holandski Vitese, belgijski Muskron, a u Niš stiže iz redova Napretka iz Kruševca.

Prošao je sve mladje reprezentativne selekcije Srbije, a za seniorski nacionalni tim odigrao je jedan meč.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track