E, LUKA, LUKA... Imao je dogovoren transfer u Mančester junajted, ALI...
Foto: Profimedia

NIJE NI ČUDO ŠTO SU ODUSTALI

E, LUKA, LUKA... Imao je dogovoren transfer u Mančester junajted, ALI...

Fudbal -

Mančester junajted je u poslednjem momentu odustao od dovođenja srpskog napadača, prenose španski mediji.

Sve je navodno bilo dogovoreno! Real je prihvatio ponudu Mančester junajteda za Luku Jovića, a srpski fudbaler je postigao dogovor sa čelnicima engleskog klub. Čekala se samo ralizacija transfera, a onda je sve propalo.

Junajted je u poslednjem momentu odustao. Đavoli su rešili da ne rizikuju, pa će sada pokušati da angažuju sjajnog golgetera Lacija Ćiru Imobilea, prenosi list "Don Balon".

Luka je navodno dogovorio sa Junajtedom petogodišnji ugovor, a engleski velikan je bio spreman da izdvoji 55 miliona evra za ovaj transfer.

Nije poznato da li su rešili da traže iskusnijeg, proverenog napadača jer su ponovo u igri za Ligu šampiona, ili su odustali od Srbina zbog njegovih čestih ispada u poslednje vreme.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track