OVOME SE CRNO-BELI NISU NADALI: Partizan odradio jedan trening na Zlatiboru i već razmišlja o promeni lokacije! VIDEO
Foto: Partizan.rs

neočekivano

OVOME SE CRNO-BELI NISU NADALI: Partizan odradio jedan trening na Zlatiboru i već razmišlja o promeni lokacije! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u ponedeljak popodne stigli su na Zlatibor gde će im u narednih 13 dana biti baza za drugi deo letnjih priprema.

Crno-beli su danas u jutarnjim časovima odradili prvi trening i već sada imaju u planu da menjaju bazu, razlog su izgleda loši uslovi na srpskoj planini.

"Odradili smo danas prvi, uvodni trening. Bio je malo teži, da malo probijemo led, što se kaže. Golmani su radili brzinu i hitrinu, igrači većinom završnicu", rekao je golman Nemanja Stevanović za Partizan TV i dodao:

"Uslovi baš i nisu po volji, duva vetar, teren je tvrd, ali mi smo igrači Partizana i moramo na sve da se prilagodimo".

foto: Partizan.rs

Njegov saigrač, Nemanja Miletić, radio je sa strane, odvojeno od ekipe.

"Mislim da ću dva-tri dana raditi van ekipe. Nije veliki problem, mali je, malo mi se upalila neka tetiva, u svakom slučaju hvala Bogu da nije ništa strašno. Kad se gledaju te vežbe, izgledaju smešno, ali daju rezultat. Od trenera sam dobio vežbe koje radim za jačanje pripoja i tetive, nema ništa gore nego kad ste povređeni i radite odvojeno, ali nije strašno", rekao je desni bek crno-belih.

Upitan za uslove Miletić se složio sa imenjakom.

"Eto, sad će da bude da se mi žalimo na sve, ali ne samo mi, još nekoliko ekipa koje su na Zlatiboru kažu da nije baš najbolji, ali šta da se radi, videćemo da li ćemo promeniti teren. Stvarno je tvrd teren, ja sam danas radio u patikama i osećam da je tvrd, mogu misliti kako je u kopačkama", rekao je Miletić.

"Nećemo da se žalimo, videćemo u narednih par dana kakvu će odluku doneti u vezi tih terena", otkrio je da je aktuelna tema u crno-belom taboru i promena terena, možda i kompletne baze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track