STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Dobar test protiv IMT, igrači Zvezde su jedva stajali na nogama zbog jakih treninga!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

prva pobeda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Dobar test protiv IMT, igrači Zvezde su jedva stajali na nogama zbog jakih treninga!

Fudbal -

Fudbaleri prvaka države posle visokog intenziteta na treninzima pokazali dobru igru protiv novog člana Prve lige

Fudbaleri Crvene yvezde slavili su u prvom pripremnoj utakmici protiv ekipe IMT rezultatom 2:0 (0:0). Trener Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom svih fudbalera. Crveno-beli se nalaze na početku priprema za novu sezonu, a strelci golova u ovom meču bili su Mirko Ivanić i Andrija Radulović.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a posle toga se vraćamo u Beograd tri dana kasnije. U Staroj Pazovi ćemo provesti pet dana u okviru drugog dela priprema i odigrati prijateljske utakmice 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir - ističe Stanković.

Pozitivna vest za Crvenu zvezdu je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus.

- Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, sad su se vratili u pogon i krenuli da treniraju. Nadam se da ću već 25. jula na toj prijateljskoj utakmici moći da računam na sve fudbalere - objasnio je Stanković..

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track