I DALJE IMA MAGIJU U NOGAMA: Katai plesao na vrućini i pokazao da će biti veliko pojačanje za Zvezdu!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

željan fudbala

I DALJE IMA MAGIJU U NOGAMA: Katai plesao na vrućini i pokazao da će biti veliko pojačanje za Zvezdu!

Fudbal -

Bivši fudbaler LA Galaksija uz Mirka Ivanića i Andriju Radulovića najbolji akter prijateljskog meča protiv IMT

Aleksandar Katai vratio se u Crvenu zvezdu i već na prvoj utakmici protiv IMT pokazao je da i dalje ima magiju u nogama. Videlo se da je željan fudbala i driblinga, a uz Mirka Ivanića i mladog Andriju Radulovića bio je jedan od najboljih na utakmici.

- Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres. Iako je pripremna utakmica, naporno smo radili prethodnih dana. Prelepo je bilo ponovo igrati za Crvenu zvezdu. Pripreme su u toku, noge su teške, pored toga teren nije bio idealan, ali to ne sme da bude izgovor. Siguran sam da će naša igra po završetku priprema izgledati znatno bolje - istakao je Katai.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Zadovoljan je radom pod komandom Dejana Stankovića.

- Sjajno radimo na pripremema, svaki igrač ulaže maksimalan napor da se pokaže, međutim na treneru je da priča o našem zalaganju. Pripreme su za desetku, za sada sve prolazi u najboljem redu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Osvrnula se desetka Crvene zvezde i na atmosferu u timu, ali i na početak sezone koji izabranike Dejana Stankovića očekuje 1. avgusta.

- Izuzeteno mi je drago što mladi igrači pokazuju kvalitet. Trudimo se da im pomognemo kako savetima, tako i samom podrškom nas starijih igrača. Sjajni su momci i siguran sam da ih očekuje blistava karijera. Podrška je uzajmna, usled cele situacije sa korona virusom jedni druge bodrimo što je i najbitnije za atmosferu u jednom timu. Okrećemo se nastavku priprema i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone u kojoj ćemo pokušati da ostvarimo velike uspehe - podvukao je Aleksandar Katai.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track