SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Srbin na pragu Juventusa! Evropski velikani se BORE za Lazara Samardžića (VIDEO)
Foto: Profimedia

bomba

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Srbin na pragu Juventusa! Evropski velikani se BORE za Lazara Samardžića (VIDEO)

Fudbal -

Juventus je ostvario prvi kontakt u dovođenju mladog nemačkog fudbalera koji ima srpsko poreklo, Lazara Samrdžića, javljaju italijanski mediji.

Samardžić ima svega 18 godina, a ove sezone je debitovao za Hertu iz Berlina u Bundesligi. U najjačoj ligi Nemačke odigrao je tri meča.

Ovaj ofanzivni vezista je za svoj klub, ali za igrače do 19 godina postigao 14 golova i upisao 9 asistencija na samo 16 mečeva.

Za ovog Srbina zainteresovani su i drugi evropski velikani, priča se da čak i Barselona čeka svoju šansu.

Samardžić je ''moderna'' desetka, upravo ono što vole najbolji evropski treneri, ali i ono što je potrebno najboljim klubovima starog kontinenta.

Lazar je prošao sve mlađe kategorije Nemačke, ali...

- Nadam se da će neko da reaguje. Ne sme da nam promakne jedan takav talenat, da nam se desi da ode za igra za Nemce ili neke druge. On je Lazar Samardžić i jasno vam ih iz toga kome i gde pripada - pričao je Dragoslav Stepanović za Kurir svojevremeno.

Poznati fudbalski stručnjak spreman je i lično da pomogne.

- Svi bi trebalo da reagujemo, spreman sam da pomognem na bilo koji način ako mi to zatraže ljudi iz našeg saveza. Poznajem dobro trenera Herte Labadiju i ljude u klubu.

Treba znati da je Samardžić rođen u Berlinu.

- Pazite, mnogi su otišli da igraju tamo gde su rođeni ili gde žive, ali nositi dres države kojoj pripadaš je najveće bogatstvo u životu. Naravno, ako neko ne želi - nema problema, sve najbolje na drugoj strani - rekao je tada popularni Stepi u izjavi za Kurir.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track