MIHAJLOVIĆ BESAN NA GASPERINIJA: Da je meni prstom zapretio, više taj prst ne bi imao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Skandal

MIHAJLOVIĆ BESAN NA GASPERINIJA: Da je meni prstom zapretio, više taj prst ne bi imao! (VIDEO)

Fudbal -

Dva trenera koji su svako na svoj način obeležili sezonu u Seriji A, umalo se juče nisu potukla krajem prvog poluvremena meča Atalanta - Bolonja (1:0) u Bergamu.

Siniša Mihajlović nije bio miran ni posle meča, pa je opet uputio reči oštre kritike na račun svog kolege Đanpjera Gasperinija:

foto: Profimedia

- Gasperini zna da nije u pravu, zato ništa nije ni rekao posle meča. Kao što sam već rekao, svako u svojoj kući određuje pravila. Ako ja ne pričam sa ljudima koji sede na njegovoj klupi, onda ni on nema potrebe da se obraća mojim saradnicima.

- Šta sam mu rekao? Bez publike se čuje sve, ali nikad sebi nisam dozvolio da odem do protivničke klupe i naredim im da umuknu. Drugi trener to može uraditi, ali onda mora računati na moj bes - rekao je Mihajlović, da bi kasnije prokomentarisao i momente kada Gasperini viče i preteći pokazuje prstom:

foto: Profimedia

- Da je meni to pokazao, ne znam da li bi i dalje imao taj prst. Ako je želeo nešto da kaže, onda je meni morao da se obrati. Zna da je pogrešio.

Čelsi bi pobedom nad Liverpulom večeras (21.15) na Enfildu i matematički obezbedio Ligu šampiona. Pritom, domaćin je od osvajanja titule dosta pao u formi… Dvojka je čak 3,35, iks je 3,45, a kec 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Čelsi.

Kurir sport/D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track