ŠPANCI NE MOGU DA SE NAČUDE: Šta tačno SLAVI i od čega se ODMARA Luka Jović?
Foto: Profimedia

nije im jasno

ŠPANCI NE MOGU DA SE NAČUDE: Šta tačno SLAVI i od čega se ODMARA Luka Jović?

Fudbal -

Luka Jović srspki fudbaler imao je epizodnu ulogu u osvajanju šampionske titule Reala ove sezone.

Proglašen je za najgore pojačanje u Primeri, a o njemu se tokom sezone više pisalo zbog skandala van terena,nego dostignućima na terenu.

Ipak on je po završetku sezonu odlučio da proslavi titulu i da sebi oduška, što je španskim medijima baš zasmetalo

Tako je uskočio na jahtu sa svojom trudnom verenicom manekenkom Sofijom Milošević i nekoliko drugara koji su iskoristili priliku da krstare po Majorci na račun fudbalera Reala.

Jović je u Real stigao posle fenomenalne sezone u Ajntrahtu, a koliko su ga Madriđani želeli govori i to što su za njega platili čak 60 miliona evra.

Međutim, Jović se nije prilagodio i očigledno se nije izborio sa pritiskom velikog kluba kakav je Real.

O njegovom učinku na terenu i nije bilo mnogo prilike da se piše, pošto je tokom sezone postigao samo dva gola.

Evo u najkraćem šta mu se sve dešavalo ove sezone

U reprezentaciji Srbije uspeo je da se pokači sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem i da se stavi iznad nacionalnog tima, pa više nije ni dobijao poziv na okupljanja "Orlova".

Što se Reala tiče, često je imao razne izgovore da ne bude u ekipi, ali zato nije propuštao priliku da bude sa manekenkom Sofijom Jović, sa kojom je započeo romansu i koja je kasnije ostala i trudna

foto: Profimedia

Zbog slika na Instagramu takođe je upao u problem, jer kada je navodno imao dijareju, on je jeo poslastice i pio kafu u beogradskim kafićima.

Zatim je dobio krivičnu prijavu za kršenje karantina u Srbiji tokom pandemije korona virusa, a vrhunac je kad je polomio nogu jer je pao sa velike visine tokom istog tog karantina.

foto: Profimedia

Upravo zbog toga Špancima je nejasno šta tačno Jović proslavlja i od čega se odmara, jer je tokom sezone više odmarao nego što je igrao, a posle kritika u najjuticajnijim sportskim novinama Španije, nije ni preterano pametno toliko se eksponirati i skupo provoditi, jer pitanje je dokle će Real imati strpljenja za Jovića.

Zidan ističe da je Jović on mlad i da računa na njega, ali nije isključeno da ga Real proda, ne bi li vratio bar deo uloženog novca i pokrio gubitak, ukoliko je klub sa Bernabeua i definitivno izgubio poverenje u njega.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track