SAD PIJTE ŠTA HOĆETE, SLAVIĆEMO KAD OVO S*ANJE OD VIRUSA PROĐE: Klopova moćna poruka, koju mnogi navijači nisu poslušali
Foto: AP

LIVERPUL

SAD PIJTE ŠTA HOĆETE, SLAVIĆEMO KAD OVO S*ANJE OD VIRUSA PROĐE: Klopova moćna poruka, koju mnogi navijači nisu poslušali

Fudbal -

Čekala se titula na Enfildu celih 30 godina i dočekana je u najgore moguće vreme.

Koronavirus onemogućio je navijače da budu na stadionu i prisustvuju istorijskom momentu u kom Džordan Henderson podiže pehar namenjen najboljem timu u Premijer ligi.

Apeli za okupljanje oko stadiona i čekanje nekog boljeg vremena nisu potpuno urodili plodom, pa je bilo pristalica "crvenih" koji su odlučili da zanemare opasnost od širenja Kovida 19 i na ulicama oko stadiona naprave žurku.

foto: Profimedia

I dok su igrači slavili u svlačionici, za sve navijače koji su poslušali savet i ostali kod kuće, moćnu poruku imao je menadžer Jirgen Klop, čovek koji je svoje ime ispisao zlatnim slovima u bogatu istoriju Liverpula.

- Šta da kažem? Ako ne vidite da ovo radimo zbog vas, šta da vam još kažem? Pre pet godina tražio sam od onih koji sumnjaju da veruju u tim. Zbog vas smo ovo postigli i svi bismo trebali slaviti. Sada pijte šta god hoćete, ali se spremite za žurku. Ne znam kada će biti, ali biće kada ovo sr*nje od virusa nestane. Svi ćemo zajedno slaviti. Budite spremni i hvala vam svima - poručio je Klop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track