JEDAN ODLAZI, DRUGI DOLAZI! Promene u crno-belom taboru: Sise nije prošao probu, večeras stiže Banjak...
Foto: Partizan.rs

burno na zlatiboru

JEDAN ODLAZI, DRUGI DOLAZI! Promene u crno-belom taboru: Sise nije prošao probu, večeras stiže Banjak...

Fudbal -

Abdulaj Sise, Gvinejac koji je bio na probi u Partizanu, nije uspeo da se izbori za ugovor.

Igrač koji je na preporuku Sejdube Sume došao u crno-beli tabor danas je napustio bazu Partizana na Zlatiboru.

Još juče postalo je jasno da Sise neće biti deo crno-belih u narednoj sezoni pošto nije ulazio u igru na prijateljskom meču sa ekipom Zlatibora.

foto: Partizan.rs

U rodnoj Gvineji nastupao je u Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma. Standardni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 11 utakmica i jednom se upisao u listu strelaca. Za nacionalni tim debitovao je u julu 2013. godine.

Ono što svakako raduje crno-bele jeste dolazak prvog ovogodišnjeg pojačanja Makija Banjka. On je sinoć sa svojom bivšom ekipom Olimpijom odigrao svoj poslednji meč i to protiv Celja ( gde se nije baš proslavio), a već danas krenuo je put Beograda odakle će se prebaciti za Zlatibor.

Banjak je još pre nešto više od mesec dana dogovorio transfer u Partizan za sumu od čak pola miliona evra.

foto: Profimedia

Nakon ovih današnjh dešvanja postaje sve jasnije kako Partizan neće tražiti igrača na poziciji desnog beka pošto će se tu očigledno rotirati Nemanja Miletić i Aleksandar Lutovac, koji se sjajno snašao na tom mestu iako mu to nije prirodna pozicija.

Miletić je na meču sa Zlatiborom u Užicu igrao na poziciji štopera, inače njegovoj omiljenoj, ali je svima bilo jasno kako je Savo tako samo ''iskrpio'' ekipu dok im se ne prirduži Banjak iz Slovenije.

foto: Partizan.rs

Ne treba zaboraviti ni to da je od juče novi član Zlatibora postao talentovani devni bek Partizana Stefan Radmanovac koji će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač u dresu novog superligaša.

Crno-bei se uskoro vraćaju u Beograd gde će u nedelju odmeriti snage sa Proleterom kao generalku pred start Superlige koja je zakazana za 1. avgust.

N.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track