PARTIZAN SE VRAĆA KORENIMA! Crno-beli posle 12 godina vraćaju ''srećnu'' garnituru dresova, na potezu su Grobari!
Foto: Starsport

spektakularno

PARTIZAN SE VRAĆA KORENIMA! Crno-beli posle 12 godina vraćaju ''srećnu'' garnituru dresova, na potezu su Grobari!

Fudbal -

Inicijativa Grobara da fudbaleri ponovo obuku čuveni plavo-bordo dres konačno je oživela.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio je na svom oficijalnom Tviter nalogu ''povratak'' korenima. Naime, on je obavestio javnost kako će uskoro FK Partizan na svom Tviter i Instagram nalogu otvoriti glasanje za treću garnituru dresova za narednu sezonu, a koju će crno-beli nositi na gostujućim evropskim utakmicama.

"FK Partizan će uskoro na svom Tviter i Instagram nalogu pokrenuti online glasanje za izbor izgleda treće garniture po ugledu na originalne klupske boje iz 1945. godine. Ta će se garnitura, kao gostujuća, koristiti na utakmicama u evropskim takmičenjima", napisao je Vuletić i dodao:

"Budući da naš tehnički sponzor ima samo kataloške primere dresova koji najviše liče (a nisu identični) onima koje je FKP imao u prošlosti, svi zajedno donesimo odluku koje će od ponuđenih rešenja biti najbolje za ovu sezonu. 'Put od 1000 milja počinje prvim korakom!'"

'I budimo sigurni: NIKE je neuporediv brand u odnosu na mnoge druge. Nisu to samo dresovi već kompletna sportska oprema za fudbalere i struku'', napisao je Vuletić, uz oznaku "povratak korenima".

Neke od najvećiih uspeha crno-beli postigli su upravo noseći ovu kombinaciju na svom dresu, poput čuvene pobede u Njukaslu i plasmana u Ligu šampiona.

Poslednji put ovu garnituru fudbaleri Partizana nosili su na meču sa Čukaričkim davne 2008. godine.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track