LALATOVIĆ SPREMAN DA GA ČEKA: Vojvodina ne odustaje od Đorđa Ivanovića, sve je na njemu i Savu Miloševiću!
Foto: Starsport©, Nemanja Nikolić

daleko je septembar

LALATOVIĆ SPREMAN DA GA ČEKA: Vojvodina ne odustaje od Đorđa Ivanovića, sve je na njemu i Savu Miloševiću!

Fudbal -

Trener Novosađana po svaku cenu želi igrača crno-belih, veruje da sa njim može do titule u Superligi

Vojvodina sledeće sezone želi da napadne titulu i pomrsi račune unapred favorizovanim "večitim rivalima" Crvenoj zvezdi i Partizanu. Trener Novosađana Nenad Lalatović predočio je upravi kluba spisak pojačanja, a glavna meta je fudbaler crno-belih Đorđe Ivanović (25).

foto: Starsport

Pored snažnog fudbalera Partizana, Vojvodina, aktuelni osvajač Kupa Srbije, pokušaće da dovede i štopera iz Lučana Miloša Šataru (24) i povratnika iz Grčke Novicu Maksimovića (32). Tu je i još jedan defanzivac Vladimir Kovačević (27), trenutno igrač Kortrajka iz Belgije.

Nenad Lalatović obavio je razgovor sa Đorđem Ivanovićem po završetku sezone, koji je završen bez epiloga. Naime, fudbaler Partizana poželeo je da prođe još jedne pripreme sa crno-belima kako bi se nametnuo Savi Miloševiću. Lalatović mu je garantvao minutažu, na koju ne može sa sigurnošću da računa u Partizanu. Prelazni rok trajaće sve do oktobra, pa je vrlo moguće da do ovog transfera i dođe, ukoliko Ivanović oseti da je u drugom planu u Humskoj.

foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ne treba zaboraviti, da je Ivanović u januaru 2018. plaćen 400.000 evra Spartaku iz Subotice, te da bi Partizan za njega svakako tražio određeno obeštećenje. U prošloj sezoni Ivanović je upisao 21 utakmicu za crno-bele, a osam puta je tresao mrežu protivnika.

Predsednik podneo ostavku

Gajić definitivno napustio klub

Vojvodina je prethodnih dana ostala bez predsednika Vojislava Gajića, koji je zbog ličnih problema podneo funkciju na najodgovornije mesto u klubu. Njega je kao vršilac dužnosti zamenio Dragoljub Samardžić. Na poziciji sportskog direktora Nikolu Lazetića trebalo bi da zameni Marko Jovanović, nekadašnji igrač Novosađana, koji je prethodnih godina tu funkciju obavljao u Radničkom iz Niša.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track