ZVEZDA ZAVRŠAVA PRIPREME: Sledi generalka sa Borcem iz Banjaluke, pa start prvenstva!
Foto: FK Crvena Zvezda

stara pazova

ZVEZDA ZAVRŠAVA PRIPREME: Sledi generalka sa Borcem iz Banjaluke, pa start prvenstva!

Fudbal -

Zalazak Sunca ispratio je poslednji popodnevni trening izabranika Dejana Stankovića na letnjim pripremama.

Tačka na 17 dana letnjih priprema biće stavljena u utorak ujutru, a ovo na ovm treningu akcenat je bio na uvežbavanju prekida.

Izuzetno toplo i sparno vreme pomerilo je trening fudbalera za pola sata, pa su tako na teren u Staroj Pazovi crveno-beli izašli u 18 časova i 30 minuta. Već odlične uslove za rad, dodatno je popravio blagi vetar koji je bio značajan “adut” igračima Zvezde tokom čitavog treninga.

Za današnje popodne stručni štab zadao je klasičan pripremni trening pred utakmicu. Jutrošnji rad bio je uvodnog tipa, dok se popodnevni sastojao od igre na skraćenom terenu. Pre svega toga, Zvezdine snage su odradile aktivaciju uz pomoć rekvizita neophodnih za rad. Potom se prešlo i na popularnu ševu u kojoj su učestvovali svi fudbaleri, a osmesi i mnogobrojne šale jasan su dokaz fenomenalne atmosfere.

Zatim su, podeljeni u dva tima, crveno-beli prvotimci igrali fudbal na skraćenom terenu. U igri na dva gola, na skraćenom prostoru, podeljeni u dve ekipe “bele“ i „crvene“, fudbaleri su u žustrom tempu nametnuli jak takmičarski duh. U ovom delu treninga, stručni štab je nekoliko puta zaustavljao igru da bi igrači usavršili postavku kod prekida.

Na treningu se mogla čuti naredba Dejana Stankovića koji je prilikom uvežbavanja prekida tražio dve stvari od igrača, Samo hrabro i koncentrisano.

Igrače očekuje još jedan, poslednji, trening letnjih priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sutra utakmicu protiv ekipe Borca iz Banja Luke od 19 časova na stadionu “Rajko Mitić”

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track