BARSA NEMA DOVOLJNO IGRAČA ZA NAPOLI! Neverovatni problemi za Katalonce: Može li Mesi sam?
Foto: EPA

Liga šampiona

BARSA NEMA DOVOLJNO IGRAČA ZA NAPOLI! Neverovatni problemi za Katalonce: Može li Mesi sam?

Fudbal -

Barselonu već naredne sedmice očekuje revanš utakmica osmine finala Lige šampiona na svom stadionu protiv Napolija-

U prvom meču bilo je 1:1 i jasno je da Katalonci imaju ulogu favorita, ali ovaj tim u poslednje vreme baš ne pružaju igre koje se od njih očekuju.

Barselona je prokockala prednost u prvenstvu koju je imala pred nastavak lige i predala titulu najvećem rivalu Real Madridu.

Atmosfera u klubu je loša, a slabe partije nisu baš nešto što navijačima daje optimizam pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

foto: EPA

Na sve to nadovezale su se povrede.

Prosto neverovatno zvuči da će trener Barcelone Kike Setijen na raspolaganju imati svega 15 fudbalera za revanš protiv Napolija pa će morati pozvati nekoliko igrača iz rezervnog tima.

foto: EPA / Alejandro Garcia

Arturo Vidal i Sergho Buskuets neće igrati zbog kartona, dok su povređeni Samuel Umtiti, Ronald Arauho i Osman Dembele.

Artur Melo odbija da igra do kraja sezone što je itekako naljutilo sve u klubu. S druge strane,dok rezervni napadač Brautvajt nema pravo nastupa ove sezone u elitnom takmičenju.

Tako Setiijen trenutno na raspolaganju ima golmane Ter Stegena i Neta, te igrače Pikea, Lenglea, Albu, Firpa, Semeda, Rakitića, Pufa, De Jonga, Roberta, Grizmana, Suareza, Fatija i naravno Mesija uz koga su po običaju uprte sve oči navijača Barse.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track