RASKOMADAO LJUBAVNICU I NAHRANIO PSE! Osuđen na 22 godine robije zbog BRUTALNOG UBISTVA, a uspeo da nađe novi klub!
Foto: Printskirn

šokantna vest

RASKOMADAO LJUBAVNICU I NAHRANIO PSE! Osuđen na 22 godine robije zbog BRUTALNOG UBISTVA, a uspeo da nađe novi klub!

Fudbal -

Bivši golman Flamenga Bruno Fernandeš trenutno je u zatvoru zbog otmice i brutalnog ubistva svoje ljubavnice, ali to ga ne sprečava da i dalje nalazi angažmane u fudbalu.

Brazilski golman je naručio svirepo ubistvo svoje ljubavnice, jer je tražila alimentaciju za njihovu decu. Bruno je organizovao prijatelje, izvršili su otmicu, a zatim ubili bivšu manekenku Elizu Samudio. Kako bi prikrili ovaj svirepi zločin, raskomadali su njeno telo i nahranili pse.

Međutim, zločin je otkriven kao i sve okolnosti koje su dovele do ovog jezivog čina. Fernandeš je 2009. osuđen na 22 godine zatvora. Ipak, nakon šest godina i sedam meseci je zbog tehničkih greški na suđenju pušten na uslovnu slobodu.

"Šta se dogodilo, dogodilo se. Napravio sam veliku grešku, jednu od najvećih u životu, ali greške su sastavni deo života. Ljudi žele da sahrane moje snove zbog samo jedne greške, ali ja sam zatražio oproštaj od Boga i sada moram da nastavim sa sportskom karijerom", rekao je 2017. godine po izlasku iz zatvora Fernandeš.

Javnost je bila u potpunom šoku kada se pojavila vest da je Bruno našao novi klub. Samo nekoliko meseci nakon izlaska iz zatvora potpisao je dvogodišnji ugovor sa jednim drugoligašem, a 2019. godine preselio se u treći rang takmičenja. Uprkos svim kontroverzama koje ga prate, klubovi ga bez problema angažuju.

U nedelju je 35-godišnji golman potpisao novi ugovor sa klubom Rio Branko, koji nastupa u četvrtoj ligi. Iako ih je samo dan kasnije napustio glavni sponzor zbog ove odluke, klub ne odustaje od Fernandeša.

"Doveli smo bivšeg igrača Flamenga, najveće pojačanje u istoriji", poručili su iz kluba.

Fernandeš je imao sjajnu karijeru pre gnusnog zločina. Branio je za najjače brazilske klubove Atletiko Mineiro, Korintijans i Flamengo, a bio je i kandidat za reprezentaciju Brazila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja