NEMA FRKE U SVLAČIONICI CRVENE ZVEZDE: Ivanić predao Kangi "osmicu" i uzeo "četvorku"
Foto: Starsport©

mićo, faco

NEMA FRKE U SVLAČIONICI CRVENE ZVEZDE: Ivanić predao Kangi "osmicu" i uzeo "četvorku"

Fudbal -

Vezni fudbaler crveno-belih posle sastanka sa klupskim čelnicima odlučio da izađe Gaboncu u susret

Gelor Kanga imao je uslov da u Crvenoj zvezdi ima dres sa brojem osam, koji je nosio u prethodnom uspešnom mandatu na Marakani. Međutim, taj broj bio je u vlasništvu Mirka Ivanića.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Čelnici kluba bez imalo tenzija i problema rešili su ovaj problem. Mirko Ivanić, momak poznat po mirnom i tihom karakteru, nije pravio bilo kakav problem. Ustupio je "osmicu" Kangi, a za sebe uzeo dres sa brojem četiri. Sa kojim se proslavio dok je igrao za Vojvodinu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Valja napomenuti da Mirko Ivanić nije sujeveran čovek i fudbaler, odnosno da mu broj na dresu nije važan, koliko drugim igračima. Tako je dok je igrao za beloruski Bate Borisov nosio "desetku", a za reprezentaciju Crne Gore 20 na leđima.

foto: Starsport©

Verujemo da će Gelor Kanga umeti da ceni ovakav potez Mirka Ivanića, koji je ovim još jednom pokazao da mu je klupski interes ispred ličnog. Samim tim je potvrdio koliko mu je stalo do Crvene zvezde.

Mirko Ivanić bitan je igrač u postavci trenera Dejana Stankovića. Pokazao je to u prolećnom delu prošle sezone, kao i tokom ovoletošnjih priprema.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track