KO JE BOLJE GRAĐEN? Kristijanu Ronaldu NEĆE DA BUDE DOBRO kada vidi fotografiju Dušana Tadića! SRPSKI POSEJDON
Foto: PrintsScreen

AUUUUUUU

KO JE BOLJE GRAĐEN? Kristijanu Ronaldu NEĆE DA BUDE DOBRO kada vidi fotografiju Dušana Tadića! SRPSKI POSEJDON

Fudbal -

Dušan Tadić objavio fotografije s odmora na kojima je pokazao savršenu građu

Ženski deo populacije je pao u trans, muški je mogao samo da kaže "svaka čast", ali i da baci neki zanimljiv komentar poput onog "Kristijano, gde si". Fotografije Dušana Tadića sa odmora izazvale su haos na Instagramu - za manje od jednog časa tu je bilo već 40.000 lajkova, preko 300 komentara...

A kada vidite šta je Duća objavio, postaje jasno zašto je to tako. Uopšte ne čudi što su se njegovi pratioci "raspitivali za zdravlje Kristijana Ronalda". Poznato je da čuveni Portugalac slovi za najbolje građenog fudbalera na svetu, ali... Posle ovih Tadićevih objava to može da se dovede u pitanje.

foto: PrintsScreen

- Uživanje u poslednjim danima odmora - napisao je reprezentativac Srbije uz tri fotke.

Kako je Tadić došao do ovakvog izgleda, najbolje se vidi iz reči Jana Klajtenberga, uglednog kondicionog trenera reprezentacije Holandije. - Ako Dušan na trenira bar pola sata dnevno, za njega je taj dan propao. Oseća se kao da nije ništa radio.

foto: Profimedia

Nastavak njegove priče je spektakularan.

- Sećam se da su mi reprezentativci Holandije tražili Tadićev program treninga kako bi i oni radili po njemu. Rekao sam im da to ne rade, jer mogu upasti u problem. Oni to ne mogu da izdrže.

foto: Instagram PS

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track