SUPER MOĆNI! Zvezda pravi najjaču ekipu JOŠ OD BARIJA! Ivanović i Prijović i dalje u pregovorima sa crveno-belima
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

drim-tim

SUPER MOĆNI! Zvezda pravi najjaču ekipu JOŠ OD BARIJA! Ivanović i Prijović i dalje u pregovorima sa crveno-belima

Fudbal -

Aleksandar Katai i Gelor Kanga su samo početak! Crvena zvezda ne planira tu da se zaustavi, već želi da napravi najjači tim još od Barija! U skladu s tim planovima je i najnovija informacija - Prijović i Ivanović i dalje su u igri za dolazak na Marakanu.

Moćan tim se pravi u Ljutice Bogdana. Iako su mnogi mislili da je su crveno-beli dostigli vrhunac sa dva igranja u Ligi šampiona, čini se da je to bio samo zamajac za još veće korake. Pre svega u formiranju tima, jer je doskoro bilo nezamislivo da crveno-beli mogu u jednom prelaznom roku da dovedu tri reprezentativca Srbije! Sada to uopšte nije toliko daleko. Katai je već tu, šanse za dolazak Prijovića rastu, a ni Ivanović nije rekao "ne".

foto: Dado Đilas

Kada je reč o Aleksandru Prijoviću, rukovodstvo Zvezde veruje da će dobiti potvrdan odgovor od sjajnog napadača. Zbog toga su stopirani razgovori s Andersonom, koji je plan B u slučaju da Prijović ne dođe.

Dolazak Branislava Ivanovića bio bi prava bomba prelaznog roka. Everton je juče saopštio da nisu tačne informacije da žele srpskog fudbalera. Aktuelna je opcija da rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije dođe na Marakanu u slučaju uspeha u kvalifikacijama za LŠ.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track