PERIŠA PEŠUKIĆ SE VRATIO U PARTIZAN: Crno-beli dobili desnog beka, ali...
Foto: Partizan.rs

transfer PIJACA

PERIŠA PEŠUKIĆ SE VRATIO U PARTIZAN: Crno-beli dobili desnog beka, ali...

Fudbal -

Periša Pešukić, desni bek crno-belih, vratio se sa šestomesečne pozajmice iz podgoričke Budućnosti.

Pojavila se informacija kako bi upravo Pešukić mogao da bude taj desni bek koji je šefu Miloševiću preko potreban, međutim kako Kurir saznaje, Pešukić će vrlo brzo biti prosleđen na novu pozajmicu, a crno-beli će nastaviti potragu za igračem uz desnu aut liniju odbrane.

foto: Starsport©

Pešukić je prošlog leta stigao u Partizan u ''paketu'' sa Igorom Vujačićem, ali nakon samo dve odigrane utakmice u zimskom prelaznom roku poslat je na pozajmicu u podogoričku Budućnost.

Za Podgoričane je tokom prolećnog dela prvenstva odigrao osam utakmica, pre nego što je sezona prekinuta zbog korone. Crnogorski defanzivac nije uspeo da upiše niti gol niti asistenciju u tih osam mečeva. I pored toga, Pešukić je priključen ekipi u Zemunelu kako bi pojačao konkurenciju na desnom beku do ne stigne pojačanje na toj poziciji. Za sada prvi pik za pojačanje crno-belih na toj poziciji je fudbaler švajcaske Lozane Nikola Boranijašević.

foto: Starsport

Pešukić je profesionalnu kariijeru započeo u ekipi Zete iz Golubaca, a nakon toga nosio je dres Rudara iz Pljevalja, FK Bratsva, Budućnosti iz Podgorice i svoje matične Zete još nekoliko puta.

Pešukić nema još nijedan nastup za nacionalni tim Crne Gore.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track