ISKRENI DEKI STANKOVIĆ: U ovom trenutku Dinamo Tbilisi i Tirana nisu u fokusu razmišljanja trenera Zvezde!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

meč po meč

ISKRENI DEKI STANKOVIĆ: U ovom trenutku Dinamo Tbilisi i Tirana nisu u fokusu razmišljanja trenera Zvezde!

Fudbal -

Šef struke crveno-belih smatra da prvo treba eliminisati Evropu iz Gibraltara i rešiti utakmice u Superligi, pa se tek onda koncentrisati na moguće rivale iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da uopšte ne razmišlja o utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Samim tim, u ovom trenutku Dinamo iz Tbilisija i Tirana nisu u njegovom fokusu razmišljanja.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Kao i juče, ponavljam, da mi idemo meč po meč i da ne preskačemo utakmice. Imaćemo nekoliko mečeva u prvenstvu, a moramo za početak da eliminišemo Europu da bi bili u prilici da razmišljamo o Dinamo Tbilisiju ili Tirani. Tako da, kada dođe vreme, bavićemo se detaljnije drugim kolom i svemu onom što nas čeka tad. Idealno bi bilo da smo žrebom izvučeni da budemo domaćini, ali šta je tu je. Idemo korak po korak, dobro radimo i to je ono što je meni najvažnije - istakao je Stanković.

Crvena zvezda će u slučaju eliminacjie Evrope iz Gibraltara 18. avgusta, odmeriti snage sa boljim iz meča Dinamo Tbilisi - Tirana, 25. ili 26. avgusta.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track