KAKAV CAR! Najbolji strelac Super lige stavio sebe u tim i razbio 10.000 igrača "Fantazija"!
Foto: Starsport©

mAKARIĆ

KAKAV CAR! Najbolji strelac Super lige stavio sebe u tim i razbio 10.000 igrača "Fantazija"!

Fudbal -

Milan Makarić, fudbaler Radnika, na genijalan način pobedio sve u prvom kolu u popularnoj igrici

Potpuno nesvakidašnja priča iz srpskog fudbala! Fudbaler Radnika iz Surdulice najbolji je strelac lige (tri gola u tri kola), ali je bio i vodeći u igrici "Fantazi Superliga", u kojoj učestvuje 10.000 igrača. Još je zanimljivije kako mu je to pošlo za rukom.

Milan Makarić rešio je rivale na terenu, ali i one van njega. Mladi fudbaler iz Surdulice odlučio se da učestvuje u sastavljanju ekipa u igrici u kojoj se takmiči za najboljeg menadžera u Superlige. Među odabranim igračima stavio je samog sebe, i ne samo to. Odlučio se da sebi poveri i kapitensku traku. Na terenu je opravdao poverenje koje je ukazao sebi i postigao dva gola! Dovoljno za epitet najboljeg igrača kola i vodećeg u igrici koja je privukla zasad 10.000 menadžera.

foto: Printscreen

- Počeo sam da igram potpuno slučajno. Sedeo sam sa ljudima iz kluba i instalirali smo aplikaciju da se međusobno takmičimo. Stavio sam i sebe u tim i kao kapitena, jer sam imao osećaj da ćemo pobediti Voždovac, što se ispostavilo tačnim. Moj cimer Nikola Bogdanovski mi je dva puta asistirao za golove, a i njega imam u timu, tako da sam došao do velikog broja bodova - uz osmeh je objasnio Makarić put do ovog posebnog uspeha.

Engleski "Fantazi" milionska priča

Najpoznatije takmičenje fudbalskih menadžera na svetu je "Fantazi Premijer liga".

U toj igrici učestvuje preko sedam miliona ljudi iz celog sveta! Često se po britanskim medijima mogu pročitati razne priče baš vezane za "Fantazi".

Naravno, izuzetno je popularan i u Srbiji, odakle dolazi nekoliko desetina hiljada takmičara.

Lična karta

ime i prezime: Milan Makarić

datum rođenja: 4. oktobar 1995.

mesto rođenja: Novi Sad

karijera: Vojvodina, Spartak, Bačka, Zvijezda 09, Radnički Niš, Radnik

vrednost: 500.000 evra

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track