PRAVI RONALDO ISPROZIVAO FUDBALERE I NASMEJAO SVET DO SUZA: I legendarni ZUBA ima sliku sa jahte, I TO KAKVU! FOTO
Foto: EPA/JEROME FAVRE

kakav car

PRAVI RONALDO ISPROZIVAO FUDBALERE I NASMEJAO SVET DO SUZA: I legendarni ZUBA ima sliku sa jahte, I TO KAKVU! FOTO

Fudbal -

Zaljubljenici u fudbal koji ne pripadaju mlađim generacijama uvek će vam reći da je jedini pravi Ronaldo onaj iz Brazila. Ne da bi umanjili umeće i dostignuća Portugalca Kristijana Ronalda, nego da bi očuvali sećanje na legendarnog Zubu.

foto: Fejsbuk

Čarobnjak na terenu, sa loptom je mogao da uradi šta je hteo i kada je hteo, a i van terena je briljirao. U penzionerskim danima se ugojio, pa više " ne tera fudbal", ali je smisao za humor i uživanje u živote i dalje tu.

Tako je ovih dana odlučio da isproziva sve fudbalere koji se prosto nadmeću objavljujući na društvenim mrežama fotografije sa letovanja. Luksuzne jahte, zgodne ženske, vratolomije i egzibicije... sve je to postalo sastavni deo odmora fudbalera, a ne izostaju i zadaci koje jedni drugima zadaju.

?

A post shared by Ronaldo (@ronaldo) on

Zbog toga je pravi Ronaldo odlučio da pokaže da i on ume da uživa u životu, te da za to uopšte nisu potrebne gorepomenute bahanalije. Legendarni Zuba objavio je fotku sa jahte (da se vidi da ne zaostaje za ekipom), ali je umesto da đipa u vodu i pravi kojekakve ludosti, jednostavno zaseo za kormilo...

Mornarska majica, pozamašan stomak, razbarzušena frizurica i zalazak sunca u pozadini - pravi način za uživanje. Baš kao i za "prozivku" današnjih fudbalskih zvezda i pokazatelj da se i na društvenim mrežama može biti pristojan, a pokazati lepota uživanja u odmoru i lepom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track