ALEKSANDAR VUČIĆ: Partizan je dobio više para u košarci, a i u fudbalu! Sramota je kako je Zvezda igrala derbije
Foto: Printscreen Pink

PREDSEDNIK O POMOĆI VEČITIMA

ALEKSANDAR VUČIĆ: Partizan je dobio više para u košarci, a i u fudbalu! Sramota je kako je Zvezda igrala derbije

Fudbal -

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da se već navikao na to da je dežurni krivac za sve što se dešava u Srbiji, da ga jedni napadaju što ne potpisuje da je Kosovo nezavisno, drugi su pak sigurni da će "nešto da uradi, jer je nekom obećao"...

Slično je i oko epidemije korona gde, kako kaže, on je kriv šta god da se uradi.

"Krivi ste kada uvodite i ukidate mere, kada nema vakcine, ali i kada kažete da će Srbija među prvima dobiti. Ne odgovara kada kažete da će stići iz Kine i Rusije, ali ne valja ni kada kažete da će vakcine biti nabavljena iz EU", naveo je predsednik.

Kaže da je kriv čak i kada nestane struje na Divčibarima, ali u derbiju Zvezda - Partizan, ako izgubi Zvezda, ali i obrnuto.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Navodi da je se danas teško boriti sa neistinama koje se plasiraju na društvenim mrežama, gde se objavi po nekoliko hiljada, pa i miliona tvitova i postova i da je nemoguće na njih odgovarati.

Kaže da to nije problem samo u Srbiji, da je svojevremeno prisustvovao predavanju na kome se govorilo da nema lidera u Evropi, jer se na društvenim mrežama pojavljuju milioni postova i tvitova na koje ne možete da odgovarate.

Govoreći o pomoći klubovima Vučić je naveo da je KK Pratizan u poslednje dve godine dobio više od Crvene zvezde. Za fudbalske klubove, kako je naveo zavisi da li se u obzir uzima sponzorstvo Gasproma.

foto: Starsportphoto

Ukoliko se izuzme Gasprom, više se pomoglo Partizanu, ako se računa Gasprom onda Zvezdi.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track