ZMAJEVI GOSTUJU NA BANJICI Stoisavljević: Da se ponovi utakmica iz juna (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

ZMAJEVI GOSTUJU NA BANJICI Stoisavljević: Da se ponovi utakmica iz juna (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Voždovca Dragan Stoisavljević rekao je da s nestrpljenjem čeka meč protiv Rada i da se nada da će, ako dobije šansu, ponoviti partiju iz prošlog duela ta dva tima.

Voždovac će u četvrtom kolu Super lige Srbije gostovati Radu na Banjici, samo dva meseca nakon poslednjeg susreta dva tima na istom mestu.

Tada su "zmajevi" pobedili sa 0:2, a golove su postigli Stefan Hajdin i Dragan Stoisavljević.

Stoisavljevićev pogodak bio je značajan zbog mnogo toga, između ostalog i zbog toga što je to bio njegov debitantski pogodak u Super ligi koji ga je svrstao na treće mesto liste najmlađih strelaca u našem elitnom takmičenju.

foto: Starsport©

"Naravno da mi je meč na Banjici ostao u lepom sećanju i jedva čekam sutrašnju utakmicu. Velika je stvar biti medju najmlađim strelcima, iza igrača kao što su Vlahović i Jović i nadam se da ću sutra ponoviti partiju iz prošlog meča u krunisati je opet golom", rekao je 16-godišnji Stoisavljević, prenosi klub.

Obzirom da je Voždovac ove godine najmladja ekipa u Super ligi, Stoisavljević je naveo da puno znači podrška starijih igrača koji imaju iskustva.

foto: Starsport©

"Istina je da je Voždovac ove godine oslonjen na mladje igrače, ali tim je takodje nadopunjem starijim fudbalerima koji nama mnogo pomažu. Stojčev, Putinčanin i Gajić su pravi lideri i neko na koga možemo da se oslonimo uvek. Nemanja Pejčinović je ostao sa nama, na njega ne treba trošiti reči... To su fudbaleri od kojih možemo mnogo da naučimo i privilegija je igrati sa njima", rekao je on.

Utakmica Rad - Voždovac igra se u nedelju od 20.00 na stadionu "Kralj Petar Prvi".

Večeras (21.00) u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - „kraljica“ ovog takmičenja Sevilja ili Mančester Junajted? Kec je 2,90, dvojka 2,60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1,60, a 3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Mančester Junajted.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track