SKANDAL NA MEČU LIGE EVROPE! PLJUŠTALE PSOVKE NA TERENU: Žestok međusobni sukob fudbalera Junajteda (VIDEO)
Foto: Printskrin/Tviter

SKANDAL NA MEČU LIGE EVROPE! PLJUŠTALE PSOVKE NA TERENU: Žestok međusobni sukob fudbalera Junajteda (VIDEO)

Fudbal -

Polufinalni duel između Sevilje i Mančester junajteda obeležio je međusobni verbalni obračun igrača Mančester junajteda.

Sevilja je posle preokreta i katastrofalne reakcije odbrane Junajteda došla do trijumfa i plasmana u veliko finale Lige Evrope.

Junajted je poveo u devetom minutu golom Bruna Fernandeša, Suso je u 26. doneo izjednačenje Špancima. Junajted je bio bolji tim u nastavku, imao je inicijativu, međutim, nakon sramne reakcije Van Bisake i Viktora Lindelofa De Jong postiže u 78. minutu gol za konačnih 2:1.

Lindelof je katastrofalno reagovao kod drugog gola Španaca, bio je glavni krivac za vođstvo španskog kluba. Najbolji igrač Junajteda Bruno Fernandeš je bio besan zbog načina na koji je njegov tim primio gol, pa je kritikovao svog saigrača.

Šveđaninu se to nije svidelo i usledila je žestoka reakcija. Lindelof je počeo da vređa Fernandeša, navodno mu je rekao: "Od**bi k**vo!"

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track