MISLIO SAM DA SAM MRTAV, PLAKAO SAM CELU NOĆ! Mbape otvorio dušu nakon najvećeg uspeha u karijeri!
Foto: Profimedia

savladale ga emocije

MISLIO SAM DA SAM MRTAV, PLAKAO SAM CELU NOĆ! Mbape otvorio dušu nakon najvećeg uspeha u karijeri!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera Pari Sen Žermena, mladi Kilijan Mbape, bio je izuzetno emotivan nakon plasmana svog kluba u veliko finale Lige šampiona.

Podsetimo, PSŽ je u polufinalu savladao Lajpcig sa 3:0 i tako po prvi put u istoriji izborio plasman u finale najjačeg evropskog takmičenja.

Mbape je pred samu završnicu Lige šampiona doživeo neugodnu povredu na meču protiv Sent Etjena. Njegov nastup u Lisabonu tada je bio pod velikim znakom pitanja. Utakmicu sa Atalantom je počeo na klupi, a Tuhel je bio primoran da ga u finišu baci u vatru kako bi pomogao saigračima da dođu do preokreta. Na radost navijača Pari Sen Žermena, ali i ljubitelja fudbala širom sveta, sjajni Francuz je sinoć bio spreman da zaigra od prvog minuta.

Nakon meča nije mogao da sakrije emocije. Otkrio je koliko mu je bilo teško kada je doživeo povredu i kakve misli su mu tada prolazile kroz glavu.

"Posle Sent Etjena, mislio sam da sam mrtav. Plakao sam cele noći. Osećao sam se loše, ali nisam hteo da to bilo kome pokažen. I dalje se ne osećam sjajno, ali ću "poginuti" na terenu u nedelju! Hoću pobedu", poručio je Francuz.

Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track