VELIKI USPEH UŽIČANA! Sloboda ubedljivo savladala prvoligaša Loznicu! FOTO
Foto: FK Sloboda

KUP

VELIKI USPEH UŽIČANA! Sloboda ubedljivo savladala prvoligaša Loznicu! FOTO

Fudbal -

Iako je trener Nikitović izmenio gotovo kompletan sastav iz Gornjeg Milanovca (samo tri igrača koja su nastupala protiv Takova igrala su danas u prvih jedanaest), crveno - crni su dominirali tokom čitavog susreta i gotovo da ni jednog momenta pobeda nije dolazila u pitanje.

Od starta meča, Sloboda nameće svoj ritam i već u šestom minutu Gajić sjajno koristi situaciju jedan na jedan sa golmanom. Ubrzo zatim, sjajnu akciju Slobode i odličnu asistenciju Zakoča ne koristi Nešović, čiji udarac je uzdrmao prečku gola gostiju. Na drugi pogodak se čekalo do 39. minuta, kada je Gajić sjajno pratio akciju i iskoristio kiks odbrane Loznice. Ostalo mu je samo da se ušeta u protivničku mrežu.

foto: FK Sloboda

Drugo poluvreme se nastavlja u istom ritmu, gde Slobodaši dominiraju nad protivnikom. U 67. minutu odličan prekid Nikole Nešovića koristi Saša Filipović i udarcem glavom matira golmana gostiju. Tačku na ovaj susret stavlja Veljko Tomić u 72. minutu, kada je udarcem sa ivice šesnaesterca matirao nemoćnog golmana Loznice.

Sjajna partija crveno - crnih momaka koji su bili dominantni tokom čitavog susreta nad ekipom Loznice, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije i koja nakon prvog kola zauzima prvu poziciju. Ovakav rezultat je odlična uvertira i veliki podstrek igračima pred nedeljni susret, kada nam u goste dolazi ekipa Bana iz Raške.

foto: FK Sloboda

GFK SLOBODA - FK LOZNICA 4:0 (2:0)

Strelci: Gajić u 6' i 39', Filipović u 67' i Tomić u 72'

Sloboda je u ovom meču nastupila u sastavu: Savić, Zakoč, Lazović, Milanović, Jaraković, Božić, Tomić, Nešović, Ilić, Živanović, Gajić

Igrali su još: Filipović, Vučković, Marjanović, Glišović, Stamenić

Kurir sport / FK Sloboda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track