CRNO-BELI OSTAJU BEZ DESNOG BEKA? Nemanja Miletić ima ugovor sa Partizanom, ali i ponude iz inostranstva...
Foto: @starsport

zanimljivo

CRNO-BELI OSTAJU BEZ DESNOG BEKA? Nemanja Miletić ima ugovor sa Partizanom, ali i ponude iz inostranstva...

Fudbal -

Desni bek Partizana Nemanja Miletić na izlaznim je vratima kluba iz Humske.

Miletić je dobio ponude iz inostranstva (Rusija i Turska) i kako stvari stoje veoma je blizu toga da prihvati poziv ''preko grane'' i napusti Humsku.

Miletić je posle debakla crno-belih u Novom Pazaru izgubio startnu poziciju uz desnu aut liniju koju je u poslednja dva kola preuzeo Aleksandar Lutovac. Nemanja je pre nešto više od mesec dana produžio ugovor sa crno-belima, međutim bez obzira na to ovaj iskusni desni bek očigledno nema želju da svoje najbolje igračke godine provodi na klupi. Više je nego jasno da na njegovu odluku značajno utiče i sastanak Miloševića i uprave crno-belih po povratku iz Pazara gde je dogovoreno da bi u Humsku uskoro mogao da stigne novi desni bek.

foto: Starsport©

Parni valjak još nije našao beka po svojoj meri, ali više je nego jasno da će čitav proces biti ubrzan odlaskom Miletića u drugi klub.

Takođe, pred sam start šampiona Miletić je upisao fakultet u Kosovskoj Mitrovici koji pohađa ''na daljinu'' kako propisi ovog Univerziteta i dozvoljavaju.

Podsetimo, Miletić je fudbalom počeo da se bavi u Banu iz Raške, gde je svakodnevno putovao. Nakon mlađih selekcija tog kluba, kraći period igrao je za lokalnu ekipu u Lešku. Miletić je, potom, pristupio kraljevačkoj Slogi. Tokom prve sezone u klubu, Miletić je nastupao isključivo za omladinski sastav.

foto: Starsport©

Nakon omladinskog staža, Miletić je za prvi tim Sloge debitovao u sezoni 2009/10. Kao standardni prvotimac u dresu ovog kluba, zabeležio je preko 100 ligaških i nekoliko nastupa u kupu Srbije. Nakon uspešnih nastupa za čačanski Borac pod komandom Nenada Lalatovića, na preporuku istog, prelazi u Vojvodinu početkom 2016. godine. Leta iste godine, potpisao je za belgijski Vesterlo. Nakon godinu dana provedenih u Vesterlou, Miletić se vratio u srpski fudbal potpisavši trogodišnji ugovor sa Partizanom. Na zvaničnom predstavljanju u novom klubu Miletić je izabrao broj 73.

Početkom oktobra 2018, selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, naknadno je uputio poziv Nemanji Miletiću za okupljanje ekipe pred utakmice Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track