NAJDIRLJIVIJA SCENA VELIKOG FINALA: Uplakani Nejmar  pomazio nedostižni pehar, a onda je trener Bajerna ODUŠEVIO SVET!
Foto: Profimedia

slika koja je obišla planetu

NAJDIRLJIVIJA SCENA VELIKOG FINALA: Uplakani Nejmar pomazio nedostižni pehar, a onda je trener Bajerna ODUŠEVIO SVET!

Fudbal -

Dirljiva scena viđena je na svečanoj ceremoniji dodele pehara namenjenog šampionu Evrope.

Nejmar sa svojim Pari Sen Žermenom nije uspeo da osvoji Ligu šampiona. Moćni Bajern srušio je snove francuskog kluba, slavio je u velikom finalu rezultatom 1:0 i tako ostavio u suzama sjajnog Brazilca i družinu iz Pariza.

Nejmar je bio potpuno utučen nakon poslednjeg zvižduka sudije. Nije mogao da zaustavi suze, bio je neutešan. Petnaest minuta je sedeo na klupi i plakao...

foto: Profimedia

Usledila je svečana ceremonija dodele medalja. Svi igrači PSŽ-a prolazili su pored pehara namenjenog pobedniku, a jedino Nejmar nije mogao da se suzdrži...Brazilac je u prolazu sa setom pomazio nedostižni trofej i to ga je dotuklo, ponovo je počeo da plače, nije mogao da zaustavi suze.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova scena pogodila je trenera Bajerna Hansija Flika, koji je prišao Nejmaru i čvrsto ga zagrlio, a nesrećni Brazilac mu je kao dete jecao na ramenu. Sjajan sportski gest odlličnog nemačkog stručnjaka oduševio je fudbalski svet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada su se strasnti smirile, Nejmar je čestitao Bajernu na velikom uspehu.

"Poraz je deo sporta, pokušali smo sve, borili smo se do kraja. Hvala vam za ljubav i podršku. I čestitam Bajernu", napisao je na Tviteru Brazilac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track