DEKI JE VELIKA ZVEZDA I U TIRANI! Stankovića Albanka zamolila za selfi, a ono što je imala na sebi sve Srbe je ODUŠEVILO
Foto: Crvenazvezdafk.com

SELFI ZA USPOMENU

DEKI JE VELIKA ZVEZDA I U TIRANI! Stankovića Albanka zamolila za selfi, a ono što je imala na sebi sve Srbe je ODUŠEVILO

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković u Tirani gde se zbog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa istoimenim klubom, nalazi sa ekipom koju sa klupe predvodi, predstavlja pravu zvezdu.

Kad god krene van hotela ili autobusa čekaju ga ljudi koji žele da ga pozdrave ili se slikaju sa njim, a kako to izgleda pogledajte OVDE.

Albanski mediji kažu da je to zbog činjenice da je Stanković igrajući za Inter u meču sa Šalkeom postigao jedan od najlepših golova u istoriji Lige šampiona, ali i zato što je u dresu tima iz Milana bio šampion Evrope.

foto: Printscreen

Jedna žena, prišla je treneru Zvezde noseći njegov dres iz tog vremena, što je Stanković sa osmehom dočekao i posle kraćeg razgovora nastao je selfi za uspomenu dami, koja očigledno navija za tim, koji je poražen od Sevilje u finalu ovogodišnje Lige Evrope (3:2).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track